Mourinho nem teljesen elégedett a United játékoskeretével (Fotó: AFP)

 

A Premier League-ben magyar idő szerint tegnap 18 órakor ért véget a nyári átigazolási időszak, melynek végén nem a Manchester United az a klub, mely a legtöbb új igazolással büszkélkedhet. A The Mirror értesülései szerint ráadásul José Mourinhónak sikerült összetűzésbe keverednie a klub vezetőivel az átigazolásokat illetően.

A probléma állítólag az, hogy a portugál menedzser inkább tapasztalt játékosokat szeretett volna igazolni, a Manchester United vezetősége – főként Ed Woodward vezérigazgató – szerint azonban inkább azt az elvet kellene követni, mint a városi rivális Manchester City, vagyis fiatal játékosokat kell szerződtetni, akik később a klub színeiben teljesedhetnek ki.

Mourinho azonban a korábbi években igazolt játékosokkal sem teljesen elégedett. Állítólag Paul Pogbát és Anthony Martialt is szívesen elengedte volna a nyáron, de ezen a téren sem egyezett a véleménye a feletteseivel.

MANCHESTER UNITED
Érkezett: Fred (Sahtar Doneck, 59 000 000), Diogo Dalot (FC Porto, 22 000 000), Lee Grant (Stoke City, 1 700 000)
Kölcsönből vissza: Andreas Pereira (Valencia), Tim Fosu-Mensah (Crystal Palace), Sam Johnstone (Aston Villa), Axel Tuanzebe (Aston Villa), James Wilson (Sheffield United)
Távozott: Sam Johnstone (West Bromwich, 7 350 000), Michael Carrick (visszavonult), Daley Blind (Ajax, 16 000 000)
Kölcsönbe: Cameron Borthwick-Jackson (Scunthorpe United), Axel Tuanzebe (Aston Villa), Joel Pereira (Vitória Setúbal), Tim Fosu-Mensah (Fulham)