MU: Dybala helyett másik Juve-támadó érkezhet – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.08.06. 09:54
null
Arra! De merre? Mandzukic Manchesterben vagy Münchenben köthet ki (Fotó: AFP)
Angol lapértesülések szerint mindenben megegyezett egymással a Manchester United és Mario Mandzukic, így már csak a Juventuson múlik a horvát támadó klubváltása. A határidő viszont szorít.

 

A Daily Mail forrásai szerint Mario Mandzukic 2022-ig szóló szerződést írhat alá az Old Traffordon, s idényenként 6.2 millió fontot tehet zsebre. Mindehhez már csak a Juventusszal kell megegyeznie a Manchester Unitednek. A horvát csatár ára 12-14 millió font körül alakulhat.

A 33 éves labdarúgó átigazolására két napja maradt a Unitednak, az angol piac ugyanis a bajnokság pénteki rajtja előtt bezárul, ezt követően már csak eladni lehet játékosokat a szigetországban.

Korábban arról lehetett olvasni, a United egyik legnagyobb nyári fogása szintén egy Juventus-játékos, Paulo Dybala lehet, ám a friss hírek szerint ebből a megállapodásból nem lesz semmi.

A Tuttosport közben arról ír, ha az MU és a Juve nem tud megállapodni egymással augusztus 8-ig, úgy a Bayern München kerülhet „ziccerbe”, s Mandzukic visszatérhet a bajor klubhoz, amelyben 2012 és 2014 között futballozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik