MU: Di María a PSG és a Barca sztárjával vezetne le hazájában

Vágólapra másolva!
2014.09.30. 18:27
Ángel Di Maríanak, a Manchester United labdarúgójának van egy álma. Pontosabban három. Az argentin középpályás pályafutása alkonyán szeretne visszatérni anyaegyesületéhez, a Rosario Centralhoz, méghozzá harmadmagával, Ezequiel Lavezzivel (PSG) és Javier Mascheranóval (FC Barcelona) kiegészülve.

Lavezzi szintén az argentin élvonalban szereplő egyesületben nevelkedett, majd került át Európába egy kisebb kerülővel. Mascherano a River Plate akadémiáján lett futballista.

„Számomra mindig a Rosario lesz az első számú klub, utána következik az összes többi, ahol valaha pályára léptem. Mindig emlékezni fogok rá, mindig ott lesz a szívemben” – nyilatkozta a Del Plata rádióadónak Di María.

„Beszéltem Pochóval (Ezequiel Lavezzi – a szerk.) és Maschéval (Javier Mascherano – a szerk.) egy közös visszatérés lehetőségéről. Sok argentin futballistának az az álma, hogy egyszer Európában játszhasson, nekem pedig az, hogy visszatérjek a hazámba, és újra a Central mezét viseljem” – tette hozzá az MU játékosa.

Di María 4 évesen csatlakozott a Rosario egyesületéhez, 2005-ben, 17 évesen debütált a felnőtt csapatban. 35 mérkőzésen lépett pályára, hat gólt szerzett, majd 7 millió euróért a Benficához került, míg onnan a Real Madridhoz igazolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik