MU: De Gea üzent a szurkolóknak a kínos vereség után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.23. 13:31
null
De Gea és a Manchester United játékosai is tudják, hogy nincsenek a megfelelő szinten (Fotó: AFP)
Mint ismert, a Manchester United a hétvégén kínos, 4–0-s vereségbe szaladt bele az Everton otthonában. Az MU spanyol kapusa, David de Gea üzent a szurkolóknak a fájó pofon után.

„Nehéz szavakba önteni azt, amit érzek. Mint az egyik csapatkapitány, szeretném elmondani, hogy a teljesítmény és ezzel együtt az eredmény nem érte el azt a szintet, ami elvárt attól, aki felhúzza ezt a mezt.”

De Gea egy másik bejegyzésben folytatta mondandóját.

„Tudjuk, hogy javulnunk kell, de a szavak keveset jelentenek: mindent bele kell adnunk ezért a klubért. Köszönjük a feltétel nélküli támogatásotokat.”

David de Gea on Twitter

Difficult to put what I am feeling today into words. As captain I want to say that the performance of the team today, on top of the result, was not up to the standard expected when you pull on this shirt...

David de Gea on Twitter

We know that we have to improve but words mean little: we have to give everything for this club. Thank you for your unconditional support

Mint ismert, a meccs után Ole Gunnar Solskjaer menedzser is elmondta a véleményét: határozottan közölte, vannak olyan játékosok a csapatában, akik a jövőben már nem lesznek ott.

A Manchester United jelenleg a tabella 6. helyén áll a Premier League-ben. Legutóbbi 8 tétmeccséből csak kettőt nyert meg, hatszor kikapott. A bajnokságban szerdán a Manchester Cityvel, vasárnap a Chelsea-vel csap össze.

ANGOL PREMIER LEAGUE
31. FORDULÓ, ELHALASZTOTT MÉRKŐZÉS

21.00:
Manchester United–Manchester City (Tv: Spíler1)


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik