MU: De Gea és Pogba sem játszik a Liverpool ellen vasárnap

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2019.10.17. 08:18
null
David de Gea megsérült a spanyol válogatottban (Fotó: AFP)
Ole Gunnar Solskjaer, az angol élvonalbeli Manchester United menedzsere szerint David de Gea és Paul Pogba sem lesz bevethető a csapat következő, Liverpool elleni tétmérkőzésén.

 

A 46 esztendős norvég szakember a klub hivatalos honlapjának azt mondta, David de Gea izomsérülést szenvedett a spanyol válogatottban, ami miatt további orvosi vizsgálatok várnak rá. A kapus kedden kezdő volt a Svédország elleni Európa-bajnoki selejtezőn – amelyen Spanyolország biztossá tette az Eb-részvételt –, ám sérülés miatt a 60. percben le kellett cserélni.

A Manchester United kapuját így szinte biztosan Sergio Romero védi majd az éllovas Liverpool elleni összecsapáson.

A Bajnokok Ligája-címvédő elleni találkozót szintén kihagyja Paul Pogba, aki bokafájdalmak miatt a „vörös ördögök” legutóbbi hét meccséből ötön nem lépett pályára. Lehet, a világbajnok francia középpályásra néhány hét pihenő vár.

Rajtuk kívül várhatóan Jesse Lingardra, Eric Baillyre és Timothy Fosu-Mensahra sem számíthat Solskjaer a hétvégén.

A norvég tréner elárulta, van esély arra, hogy már a Liverpool elleni mérkőzésen visszatér sérüléséből Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw és Anthony Martial.

A United nyolc forduló után kilenc szerzett ponttal mindössze a tizenkettedik helyen áll a Premier League-ben. Vasárnap 17.30-kor az eddig hibátlan Liverpoolt látja vendégül az Old Traffordon.

Manchester United on Twitter

Ole has discussed the availability of @D_DeGea, @AnthonyMartial, @PaulPogba and @AWBissaka ahead of #MUNLIV...



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik