MU: csendes az Old Trafford? Így változtatnának rajta

Vágólapra másolva!
2018.03.21. 18:52
null
José Mourinho „csendes stadionnak” nevezte az Old Traffordot (Fotó: AFP)
José Mourinho, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere február elején „csendes stadionnak” nevezte az Old Traffordot. A BBC beszámolója szerint a „vörös ördögök” szurkolói és vezetői többek között emiatt is javítanának a hangulaton, ötletekben pedig nincs hiány.

 

„Ez nem Portsmouth. Emlékszem Portsmouthra – kicsi a stadion, az atmoszféra mégis lenyűgöző. Itt nagyobb a csend, nincs túl nagy lelkesedés. Ettől még a játékosok szeretnek hazai pályán futballozni”mondta José Mourinho február elején egy sajtótájékoztatón, amikor az Old Traffordon uralkodó hangulatról kérdezték.

A vezetőség és a szurkolók, úgy tűnik, igyekeznek változtatni a helyzeten, és a BBC beszámolója szerint a hangulat javítását megcélzó ötletek között felmerült, hogy cheerleadereket vetnek be, illetve lapokon osztják ki a szurkolói dalokat a nézőknek.

Egy másik felvetés szerint Németországhoz és Olaszországhoz hasonlóan megafonos előénekes irányítaná a szurkolást, különböző hangszerekkel (például dobokkal) megtámogatva.

Döntés egyelőre nincs, de kíváncsian várjuk a folytatást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik