MU: Bruno Fernandes jött, látott, és 1 hónap alatt győzött

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2020.03.16. 14:44
null
Bruno Fernandes lett a hónap játékos a Premier League-ben februárban (Fotó: AFP)
Január végén csatlakozott a Manchester United labdarúgócsapatához Bruno Fernandes: a Sportingtól érkező portugál középpályás február elsején mutatkozott be a Premier League-ben, majd további két mérkőzésen lépett pályára a múlt hónapban a ligában – ez elég volt hozzá, hogy a hónap játékosának válasszák. A három mérkőzésen egy gól és két gólpassz fűződött a nevéhez.

 

A 19-szeres válogatott középpályás volt a Manchester United nagy fogása januárban, és eddig beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Kilenc mérkőzésen három gólt és négy gólpasszt jegyzett, ezek jelentős részét a Premier League-ben. A liga megválasztotta február hónap játékosának a 25 éves középpályást.

Bruno Fernandes – akivel hosszabb interjút olvashatnakIDE KATTINTVA– 12 év után az első portugál futballista, aki megkapta az elismerést: legutóbb honfitársai közül Deco lett a hónap legjobbja, a Chelsea karmestere 2008 augusztusában érdemelte ki a díjat a Premier League-ben. Fernandes első hónapjában a legjobb lett, ez legutóbb Manchester United-játékosnak 2015 szeptemberében sikerült: Anthony Martialnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik