MU: aláírt a fiatal angol válogatott jobbhátvéd – hivatalos

Vágólapra másolva!
2019.06.29. 13:13
null
Aaron Wan-Bissaka öt évre írt alá a Manchester Unitednél (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette Aaron Wan-Bissakát a Crystal Palace-tól.

 

A 21 éves, kétszeres angol válogatott jobbhátvéd öt évre kötelezte el magát a „vörös ördögök” beszámolója szerint.

Wan-Bissaka a Crystal Palace akadémiáján nevelkedve 2018 februárjában mutatkozott be a felnőttek között, első teljes idényében pedig a szurkolók és a csapattársak is az év legjobbjának választották meg.

„Aaron az egyik legjobb feltörekvő védőtehetség a Premier League-ben. A Manchester United szintjéhez megfelelő tehetsége, mentalitása és munkához való hozzáállása van, pontosan ilyen játékost kerestünk, hogy erősítsük a keretünket az új évad előtt” – mondta róla Ole Gunnar Solskjaer, az együttes menedzsere.

„Aaron fiatal, sikerre éhes futballista, akiben kiemelkedő a tanulásvágy, ami fontos az ő korában. Örülök, hogy hozzánk igazolt, ahol várjuk, hogy folytassa elképesztő fejlődését” – tette hozzá a norvég tréner.

„Hihetetlen érzés és büszkeség, hogy Manchester United-játékosnak hívhatom magam. Alig várom, hogy beépüljek a gárdába. Most lesz egy rövid pihenőm az U21-es Európa-bajnokság után, de már alig várom, hogy elkezdhessem az edzéseket az edzőmmel és az új csapattársaimmal”
– mondta ezt már Wan-Bissaka.

A klub nem hozta nyilvánosságra a vételárat, de a Sky Sports a napokban arról számolt be, hogy 50 millió fontért érkezik a fiatal labdarúgó.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik