MU: a kínai csapat arra számít, hogy Ighalo visszatér az idény kezdetére

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.05.10. 17:18
null
Ighalo máris elbúcsúzhat a Manchester Unitedtől? (Fotó: AFP)
A Sanghaj Senhua szeretné, ha Odion Ighalo visszatérne Kínába, miután május végén lejár a kölcsönszerződése a Manchester Unitednél, hiszen júliusban kezdődik a kínai bajnokság.

 

A Sanghaj Senhua játékosa kölcsönben szerepel a Manchester Unitednél, szerződése szerint május 31-ig. A kínai klub arra számít, hogy a nigériai támadó visszatér a csapathoz, hiszen júliusban indul a bajnokság Kínában.

A „vörös ördögök” állítólag szívesen megtartanák Ighalót a Premier League-idény végéig, de éppen azt nem tudni, mikor lesz a zárás a koronavírus-járvány miatt. Egyelőre úgy néz ki, hogy Ighalo csak akkor maradhat a Manchester United játékosa, ha Solskjaerék úgy döntenek, hogy nem a kölcsönszerződését hosszabbítják meg, hanem végleg megvásárolják a Sanghaj Senhuától, amely jelenleg 20 millió fontra becsüli az árát.

A Sky Sports értesülései szerint a Newcastle United is érdeklődik Ighalo iránt, mivel a klubszaúdi kézbe kerülhet.

Ighalo a múlt hónapban elárulta, az MU még nem tett le elé konkrét ajánlatot, amely arról szólna, hogy végleg megtartanák, ellentétben a sanghaji klubbal, amely további két évvel hosszabbítaná meg a szerződését, heti 400 ezer fontos fizetéssel – a jelenlegi szerződése 2022 decemberében jár le.

A Manchester United első számú csatára, Marcus Rashford január óta sérüléssel bajlódik, de már sokkal jobban érzi magát, s Ole Gunnar Solskjaer szerint visszatérhet, amikor ismét útjára indul a labda az angol élvonalban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik