MU: Pogbának nem elég vonzó BL-indulás nélkül a csapat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.07. 09:02
Az ESPN klubközeli forrásra hivatkozva azt írja, Paul Pogba nem akar Manchesterben maradni és ha a Real Madrid megfelelő ajánlatot tesz az angol klubnak, úgy távozhat is a Premier League-ből.

A sportlap úgy tudja, Pogba ügynökén, Mino Raiolán keresztül jelezte távozási szándékát, a részleteket viszont csak az idény lezárulta után, vagyis jövő héten kezdik átbeszélni. Raiola annyit mondott a Manchester United vezetőségének, hogy „ügyfele” új kihívásokra vágyik. A döntés hátterében mégis leginkább az állhat, hogy az MU lemaradt a Bajnokok Ligája-indulásról.Pogba ügynökén, Mino Raiolán keresztül jelezte távozási szándékát, a részleteket viszont csak az idény lezárulta után, vagyis jövő héten kezdik átbeszélni. Raiola annyit mondott a Manchester United vezetőségének, hogy „ügyfele” új kihívásokra vágyik. A döntés hátterében mégis leginkább az állhat, hogy az MU lemaradt a Bajnokok Ligája-indulásról.

Pogba három évvel ezelőtt 105 millió euróért cserébe igazolt a Juventustól Manchesterbe. Jelenlegi szerződése 2021 nyaráig érvényes, és tartalmaz még egy egyéves opciót is.

A Real Madrid lehet a legkedvezőbb helyzetben Pogba megszerzéséért, Zinédine Zidane vezetőedző többször is elárulta, mennyire tiszteli és kedveli honfitársa játékát. Az ESPN megjegyzi, hogy 120–160 millió euró közti összegért cserébe az MU hajlandó lenne eladni a francia középpályást. Ole Gunnar Solskjaer ugyanis szeretné jelentősen átalakítani a keretet, ehhez pedig minden plusz forrás jól jön. Egy boldogtalan, motiválatlan Pogbánál pedig jobb az extra bevétel...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik