MU: 50 millió fontért érkezik az új igazolás – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.06.26. 15:15
null
Zaha szerződése is fontos szempont volt a két klub tárgyalása során, végül megegyeztek Wan-Bissaka áráról (Fotó: AFP)
A Manchester United mindenben megegyezett a Crystal Palace-szal Aaron Wan-Bissaka szerződtetéséről. A Sky Sports értesülései szerint összesen 50 millió fontot fizet az MU a fiatal jobbhátvédért.

 

A Manchester United és a Crystal Palace megállapodása szerint a 21 éves védő 45+5 millió fontért érkezik az Old Traffordra. Wan-Bissaka heti 10 ezer fontos fizetését 80 ezer fontra növelné az MU.

Bár a hivatalos bejelentés még egyik klub részéről sem történt meg, Wan-Bissaka lehet a Manchester United történetének negyedik legdrágább játékosa, Paul Pogba (89 millió font), Romelu Lukaku (76 millió font) és Ángel Di María (59.7 millió font) után – számolt be róla a Sky Sports.

Fontos szempont volt a tárgyalások során Wilfried Zaha is, akinek a szerződésében benne van, hogy amennyiben a Palace eladja az elefántcsontparti támadót, a bevétel 25 százaléka az MU-t illeti. A londoniak ezt szerették volna eltüntetni Zaha szerződéséből, a Manchester United azonban nem engedett ebből, mivel csupán 6 millió fontért engedték vissza a Crystal Palace-hoz 2015 februárjában.

Amennyiben megtörténik a hivatalos bejelentés, Wan-Bissaka lesz Ed Woodward második igazolása a fiatal walesi szélső, Daniel James után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik