Mancini 2017-ig hosszabbított a Man. Citynél

Vágólapra másolva!
2012.07.09. 19:05
null
Mancini marad a Man. Citynél
A Manchester City hivatalos honlapján bejelentette, hogy 2017-ig meghosszabbította Roberto Mancini menedzser szerződését. A szakember kontraktusa eredetileg jövő nyáron járt volna le a bajnokcsapatnál.

Roberto Mancini munkájával elégedettek a Manchester Citynél. Ezt bizonyítja, hogy a klub a mai napon ötéves szerződést kötött az olasz menedzserrel, aki így 2017-ig irányíthatja a „világoskékeket" – persze, ha addig kitölti a szerződését.

„Nagyon örülök, hogy erőfeszítéseimet a következő öt évben is a Manchester City szolgálatába állíthatom. Óriási lehetőség, hogy a legutóbbi sikerünkre építkezve folytathatjuk a munkát. A Manchester City fantasztikus klub a tulajdonostól kezdve az elnökön, az elnökségen, a játékosokon át egészen a szurkolókig" – mondta Mancini a hosszabbítást követően.

Érdekesség, hogy a mai napon az orosz Szovjetszkij Szport kész tényként kezelte, hogy Mancini pénteken az orosz sportminisztériumban aláírt, s ő lesz a szbornaja új szövetségi kapitánya.

Mancini irányításával a Manchester City a legutóbbi szezonban 44 év után ismét megnyerte az angol élvonalbeli bajnokságot, miután az utolsó fordulóban drámai mérkőzésen 3–2-re megverte a Queens Park Rangerst, s ezzel a városi rivális Manchester United előtt maradt a tabella élén.

A bajnoki cím pedig szerződéshosszabbítást ért a 47 éves szakembernek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik