Manchester United: Rooney rendben van, utazik Boltonba

Vágólapra másolva!
2010.03.26. 16:51
Wayne Rooney térde rendben van, a kényszerpihenőt sugalló hétközi lapértesülések ellenére az angol labdarúgó-bajnokság góllövőlistáját 26 találattal vezető támadó ott lesz a Manchester United soraiban a Bolton elleni szombati bajnoki mérkőzésen.

„Wayne rendben van, nincs semmi gond a térdével – mondta pénteken Sir Alex Ferguson, a Premier League első helyén álló Manchester United menedzsere, hozzátéve, hogy Paul Scholes bokája is helyrejött, sőt a korábban a térdszalagját fájlaló Ryan Giggs is bevethető. – Más kérdés, hogy végül bekerülnek-e a kezdőcsapatba. Egy biztos, az idénynek ebben a szakaszában mindkét rutinos játékosom tapasztalata aranyat ér."

Sir Alex úgy véli, Boltonban – mint mindig – igazi ütközet vár a Unitedre, amelynek nem lehet más célja, mint a hátralévő fordulókban kevesebb pontot veszíteni a két nagy vetélytársnál, az Arsenalnál és a Chelsea-nél.

John O'Shea is edzésbe állt, Sir Alex reményei szerint a legutóbb novemberben pályára lépő ír védő április elején hadra fogható lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik