Manchester United: Mourinho szerint Ibrahimovic visszatérhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.11. 15:54
null
Ibrahimovic újra felhúzhatja az MU szerelését? (Fotó: AFP)
José Mourinho, a Manchester United labdarúgócsapatának portugál menedzsere a pénteki sajtótájékoztatón elmondta, elképzelhető, hogy a súlyos sérülése után lábadozó, jelenleg klub nélküli Zlatan Ibrahimovic visszatérhet az MU-hoz.

 

Mint ismert, Ibrahimovic még áprilisban, az Anderlecht elleni Európa-liga-negyeddöntős mérkőzésenszenvedett térdszalagszakadást– akkor a legoptimistább előrejelzés a csatár januári visszatérését prognosztizálta.

A súlyos sérülést követően a média biztosra vette, Ibrával annak ellenére sem hosszabbít szerződést az MU, hogy a klubnak opciós joga lett volna erre – ez így is történt, ennek értelmében a csatár július elsejétől szabadon igazolhatóvá vált.

Ennek ellenére most úgy tűnik, a svéd klasszis a felépülése után ismét szerződést kaphat a klubtól, legalábbis José Mourinho sejtelmes nyilatkozata ezt erősíti.

„Tárgyalunk arról a lehetőségről, hogy velünk maradjon – mondta pénteken a Manchester United portugál menedzsere. – Mindenki tudja, hogy sérült, időre van szüksége a felépüléshez, nem lesz kész a játékra egyik napról a másikra. Úgy érzi, hogy többre képes, még a legmagasabb szinten is, így tárgyalásokat folytatunk vele, hogy a szezon második felében esetleg csatlakozzon hozzánk.”

Ibrahimovic a 2016–2017-es idényben 46 meccsen lépett pályára a manchesterieknél, összesen 28 gólt szerzett és 10 gólpasszt osztott ki.

Vele kapcsolatban egyébként olyan pletykák is felröppentek, hogy a nyáron nagybevásárlást tartó AC Milan is kivetette rá a hálóját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik