Manchester United: Sir Alexet nem érdekli Wayne Rooney magánélete

Vágólapra másolva!
2010.09.10. 17:23
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere az Everton elleni szombati angol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón kijelentette: semmilyen formában sem foglalkozik azokkal a pletykákkal, amelyek a múlt héten Wayne Rooney magánéletéről szárnyra keltek.

„Rögtön tegyük félre ezt a témát. Egyetlen játékosom magánéletével sem foglalkozom" – jelentette ki Ferguson, s hozzá hasonlóan az ellenfél szakvezetője, David Moyes is a „pletykaújságírók" hatáskörébe utalta az ügyet, mondván, ő csak a futballról kíván beszélgetni.

Rooney az Evertonban lett élvonalbeli futballista, így aztán a Goodison Parkban mindig hecceli őt a közönség, amikor a Liverpoolban nem túlságosan kedvelt MU tagjaként visszalátogat.

„Mindig megkapja itt a magáét, és nem hiszem, hogy éppen szombaton változna meg a helyzet – mondta Phil Jagielka, az Everton védője, aki már alig várja a találkozást, mert mind mondta: imád jó futballisták ellen játszani. – Biztos vagyok benne, hogy Wayne helyén kezeli majd a fogadtatást. Kemény srác, aki nem beszéddel, hanem a futballjával válaszol majd a zrikákra."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik