Manchester United: Beckham nagyon örül Rooney maradásának

Vágólapra másolva!
2010.10.23. 14:19
David Beckham örömmel fogadta a hírt, hogy Wayne Rooney új, 2015-ig érvényes szerződést írt alá a Manchester Uniteddel.

„Nem lepett meg, hogy a maradás mellett döntött – nyilatkozta Beckham. – A Manchester United a legnagyobb klub a világon, a legjobb menedzserrel büszkélkedik, aki törődik vele. Könnyű döntés volt. Remek hír, hogy marad. Nagy tisztelője vagyok Wayne-nek, jó hallani, hogy nem távozik Manchesterből.”

Beckham a „vörös ördögöknél” vált sztárjátékossá, ám 2003-ban a Real Madridhoz igazolt, miután megromlott a viszonya Sir Alex Fergusonnal.

„Az én helyzetem teljesen más volt. Ha lett volna rá esélyem, a Manchester Unitedben maradok. Mindig is jó kapcsolatom volt a menedzserrel. Mindenki életében vannak jobb és rosszabb pillanatok, az az eset minden másnál jobban fel lett fújva.”

Az idei vb-ről Achilles-ín-szakadása miatt lemaradó Beckham még nem tett le róla, hogy gyarapítsa válogatott fellépései számát.

„Mindenki tudja, milyen megtisztelő számomra a hazámért játszani. Nincs jobb érzés annál, mint amikor a címeres mezben pályára lépsz” – jelezte ismét a 35 éves játékos, hogy örömmel megy, ha hívják otthonról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik