Manchester City: Tévez menne a PSG-hez, Nasri nem

Vágólapra másolva!
2013.05.19. 14:51
A Manchester City labdarúgócsapatának két játékosát is hírbe hozták a PSG-vel: Carlos Tévez és Samir Nasri állítólag egyaránt a francia bajnoknál folytathatja a pályafutását. Az argentin támadó nyitott a klubváltásra, a francia középpályás viszont tagadja a pletykákat.

„Maradok a Manchester Citynél a következő szezonban is, a PSG csak pletyka. Senki sem keresett meg" – mondta a Telefootnak Samir Nasri, aki ebben az idényben 27 bajnokin két gólt szerzett.Samir Nasri, aki ebben az idényben 27 bajnokin két gólt szerzett.

A 29 éves Tévez szintén a francia televíziós csatornának beszélt a jövőjéről. „A Monaco Franciaország egyik legnagyobb klubja, bárki szívesen játszana ott. Egy év van még hátra a szerződésemből a Citynél, szeretem a Premier League-et, de a Moncao tervei nagyon szimpatikusak."

Az argentin támadó hozzátette: a PSG is érdeklődött iránta, tárgyaltak is a párizsi klubbal, ám nem született megegyezés, az ügy azonban még nincs lezárva, Leonardo hívására szívesen menne Párizsba, mivel a francia liga gyorsan fejlődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik