Man. United: Wayne Rooney most már elismeri, elragadták az érzelmei

Vágólapra másolva!
2011.04.13. 18:53
A TalkSPORTnak adott exkluzív interjújában Wayne Rooney, a Manchester United támadója arról beszélt, hogy azon a bizonyos West Ham United elleni angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen elragadták az érzelmei, és sajnálja, hogy belekáromkodott a kamerába.

Wayne Rooney korábban a szóvivője útján igazságtalannak minősítette a trágárkodásért kapott, két mérkőzésre szóló eltiltást, ám most, a Richard Keys, Andy Gray párosnak adott interjújában kicsit másképp beszélt a történtekről:a szóvivője útján igazságtalannak minősítette a trágárkodásért kapott, két mérkőzésre szóló eltiltást, ám most, a Richard Keys, Andy Gray párosnak adott interjújában kicsit másképp beszélt a történtekről:

„Ami a káromkodásos esetet illeti, valójában fel sem fogtam, mit cselekszem – mondta. – Elragadtak az érzelmeim, ha úgy tetszik, a meccsbe a csapatot visszahozó három gólom után kitört belőlem a feszültség. Természetesen helytelenül viselkedtem, és amint felfogtam, mit tettem, igyekeztem azonnal bocsánatot kérni. A büntetést elfogadom, igyekszem túllépni a történteken, és remélem, az FA-kupa-elődöntőt megnyerik értem a srácok, és ott leszünk a fináléban."

A manchesteri támadó kitért arra is, miért szakadt meg az együttműködése a Coca-Colával; a hírek arról szóltak, hogy ez is a trágár kirohanás következménye.

„Én is láttam a történetet az újságokban, és csak nevetni tudok rajta – reagált a 25 éves játékos. – Már a múlt szezon vége felé tárgyaltunk a Coke-kal, és mivel közeledik az olimpia, azt szerették volna, hogy egy kicsivel több időt szakítsak kereskedelmi célú megjelenésekre, de erre nekem nincs lehetőségem. Az együttműködésünk 2010-ben véget ért, a lapok azonban most kezdtek foglalkozni az üggyel, és azt állítják, a cég ejtett engem. Mondom, nevetséges."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik