MU: ügynöke beajánlotta Pogbát a Barcának – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2018.07.14. 12:35
null
Paul Pogba is felkerült a Barcelona kiszemeltjeinek listájára (Fotó: AFP)
A Mundo Deportivo információi szerint Mino Raiola beajánlotta ügyfelét, a Manchester Unitedet erősítő Paul Pogbát az FC Barcelonának.

 

A katalán sportnapilap úgy tudja, az 50 éves sztárügynök a héten a Barcelona edzőközpontjában járt, ahová elsősorban más ügyfelei miatt érkezett – ő képviseli többek között N’Golo Kantét, aki iránt szintén érdeklődik a Barca –, de a megbeszélésen az MU francia középpályásának lehetséges átigazolása is szóba került. Az újság azt írja, Pogba nyitott lenne a klubváltásra.

A katalánok Andrés Iniesta és Paulinho elvesztése után a brazil Arthur Melo személyében már igazoltak egy középpályást, ám további erősítést terveznek erre a posztra: a Mundo Deportivo értesülései szerint Pogba és a klubbal korábban már szóba hozott Adrien Rabiot mellett még egy francia vb-kerettag, a Sevillában futballozó Steven Nzonzi is kiszemelt.

A horvátok elleni világbajnoki döntőre készülő Pogba Oroszországban eddig egy gólpasszt jegyzett, míg a legutóbbi szezonban 37 tétmeccsen hat gólig és 12 asszisztig jutott a Manchester Unitedben. Átigazolása mellett szólhat, hogy meg nem erősített hírek szerint nem felhőtlen a viszonya José Mourinhóval, az MU menedzserével.

Szintén a „vörös ördögökkel” kapcsolatos hír, hogy négy év után elhagyja a klubot Daley Blind, aki visszatér korábbi csapatához, az Ajaxhoz.

A Mundo Deportivo szombati címlapja
A Mundo Deportivo szombati címlapja
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik