Man. United: megegyeztek a Barcával Dembéléről, aztán...

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.10.21. 07:36
null
Dembélé az FTC ellen is gólt lőtt (Fotó: AFP)
A France Football beszámolója szerint az FC Barcelona készen állt arra, hogy elengedje francia válogatott szélsőjét, Ousmane Dembélét a Manchester Unitedhez. Ám hiába töltöttek ki minden papírt az október 5-i piaczárás előtt, a francia támadó az utolsó órákban meggondolta magát – s ezzel a Barca és a Lyon Memphis Depayról szóló alkuja is kútba esett.


A francia sportlap nem részletezi a megállapodás feltételeit, ám azt kiemeli, a szélső kihátrálása kifejezetten feszült helyzetet szült Barcelonában, mivel Ronald Koemannak emiatt nem volt lehetősége megszerezni honfitársát, Depayt.

Dembélé esetleges távozása hosszú ideje téma. A francia labdarúgó 2017 nyarán 130 millió euróért cserébe lett a katalán klub játékosa, ám azóta hol fegyelmi problémák, hol sérülések miatt „csak” 77 tétmeccsen tudott pályára lépni. Ezeken 20 gól és 17 gólpassz a jelenleg 23 éves szélső mérlege.

A spanyol sajtó néhány nappal ezelőtt arról cikkezett, a Liverpool FC is szívesen látná a franciát.

Az FC Barcelona kedd este 5–1-re verte meg a Ferencvárost a Bajnokok Ligája csoportkörében, a találkozó 89. percében Dembélé állította be a végeredményt. A meccs után négy alapember szerződéshosszabbítását is bejelentette a katalán klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik