Man. United: a Bayern szélsője lehet Sancho alternatívája

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.07.24. 18:37
null
Kingsley Coman a Manchester United tartalékterve, ha Jadon Sanchót nem sikerül megszerezni? (Fotó: AFP)
A The Athletic szerint a Manchester United ajánlatot készül tenni a Bayern Münchenben futballozó Kingsley Comanért.

 

A lap beszámolója szerint Ole Gunnar Solskjaer és csapata továbbra is a BVB-ban szereplő Jadon Sanchót szeretné elsődlegesen megszerezni, ám a koronavírus-járvány miatt B-tervvel is készülnek. Mivel Sancho árából nem akar engedni a Dortmund, és így 100 millió font körül is alakulhatna az esetleges vételár, Solskjaerék olcsóbb opció után néztek, ez az opció pedig Kingsley Coman.

A The Athletic megjegyzi, hogy a 24 éves francia szélső megszerzésében előnyt jelenthet Paul Pogba és Anthony Martial manchesteri jelenléte is.

Coman 2015 óta futballozik Münchenben, előtte a Juventus, azt megelőzően pedig a Paris Saint-Germain játékosa volt. A francia egy egészen különleges sorozatot is magáénak tudhat: nem volt még olyan profi idénye, hogy ne nyert volna aktuális csapatával bajnoki címet. Fogalmazhatnánk úgy is, 24 évesen nem tudja, milyen érzés nem bajnoknak lenni.

Coman a 2019–2020-as idényben 35 meccsen lépett pályára a Bayernben, és hét gól mellett hét gólpasszt ért el. A helyzete Leroy Sané érkezésével „érdekesen” alakulhat Münchenben, mivel hasonlóan a most átigazolt némethez, többnyire a pálya bal szélén kap szerepet.

A francia labdarúgó kapcsán korábban a Manchester City érdeklődéséről is hallani lehetett, akkor a Sané-üzlet részeként említették a klubváltását, mint 50-60 millió fontot érő tétel.

Egyvalami biztos, a bajnoki címekkel való viszonyát látva, Kingsley Coman kabalának sem lehet utolsó – akár Münchenben marad, akár Manchesterbe megy.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik