Man. City: „Szánalmasak vagytok!” – üzenet a Pool-drukkereknek

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.08.17. 08:46
Bernardo Silva, a Manchester City labdarúgócsapatának középpályása sosem arról volt híres, hogy megfontoltan használja a közösségi oldalakat. A portugál most egy olyan üzenettel hívta fel magára a figyelmet, amit a Liverpool szurkolóinak címzett…

Mint arról beszámoltunk, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a francia Lyon óriási meglepetésre 3–1-re legyőzte a Manchester Cityt, így a manchesteriek újra lemaradtak a legrangosabb európai kupa elődöntőjéről.a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a francia Lyon óriási meglepetésre 3–1-re legyőzte a Manchester Cityt, így a manchesteriek újra lemaradtak a legrangosabb európai kupa elődöntőjéről.

A kiesés után pedig Bernardo Silva, a City középpályása úgy érezte, a Twitteren kell üzennie azoknak a Liverpool-szurkolóknak, akik a kiesésükön szórakoznak.

Bernardo Silva most a Liverpool-drukkereknek ment neki Twitteren (Fotó: AFP)
Bernardo Silva most a Liverpool-drukkereknek ment neki Twitteren (Fotó: AFP)

„Üzenem azoknak a Liverpool-drukkereknek, akiknek nincs jobb dolguk, mint a Manchester City játékosainak Twitter-oldalánál kommentelni, sajnállak titeket, de a lehető legrosszabb értelemben! Szánalmasak vagytok! Menjetek, ünnepeljétek inkább a bajnoki címeteket, találjatok valakit, igyatok egy sört a haverokkal, olvassatok egy könyvet… Annyi opció van!” – írta Silva a közösségi oldalon.


A portugálnak nem ez volt az első nem túl átgondolt tweetje, legutóbb abból lett óriási balhé, hogy egy finoman szólva rasszista képpel kívánt boldog születésnapot csapattársának, Benjamin Mendynek.

Akkor egyébként eltiltást és pénzbirságot is kapott. Úgy tűnik, nem volt elég, hogy megtanulja a leckét…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik