Leroy Sanét le kellett cserélni, miután Alexander-Arnolddal ütközött (Fotó: AFP)

 

Sanét a Community Shield 13. percében Gabriel Jesus váltotta, miután a Liverpool jobbhátvédjével, Trent Alexander-Arnolddal találkozott szerencsétlenül egy kirúgást követően. A 23 éves játékos azonnal jelezte, hogy ápolásra van szüksége, Pep Guardiola pedig a csere mellett döntött.

A Kicker értesülései szerint a Manchester City szélsőjét meg kell műteni, mivel a diagnózis alapján keresztszalag-szakadást szenvedett, így az is biztossá vált, hogy több hónapot kell kihagynia. Ez a sérülés a lehető legrosszabbkor jött Sanénak, hiszen sajtóértesülések szerint a Bayern München már mindenben megegyezett vele, és az angol bajnokkal is létrejött a megállapodás, ami 110 millió euróról szólt.

Így azonban valószínűleg már nem lesz semmi az üzletből, mivel a német rekordbajnok nem szívesen fizetne 100 millió euró körüli összeget egy olyan játékosért, akire hónapokig nem számíthat.

FRISSÍTÉS 18.15

A Manchester City hivatalos Twitter-oldalán megerősítette, hogy Sané térdsérülése valóban súlyos, a következő héten műtik meg.