Man. City: Nézők nélkül nincs értelme az egésznek – Guardiola

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2020.03.10. 18:54
null
Pep Guardiola szerint nézők nélkül nincs értelme játszani (Fotó: AFP)
A koronavírus-járvány terjedése egyre jobban érinti a sportvilágot is, rengeteg eseményt elhalasztottak, vagy éppen zárt kapusnak rendeltek el. A kialakult helyzetről Pep Guardiola, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere is elmondta a véleményét.

 

Bár a Premier League összecsapásait egyelőre nem érinti a járvány, Guardiola szerint csupán idő kérdése, hogy ez megváltozzon.

„Tisztában vagyunk a helyzettel, Olaszországban már felfüggesztették a bajnokságot, míg Spanyolországban a következő két hétben zárt kapus meccsek lesznek. Anglia sem fogja megúszni. A kérdés, amit fel kell tennünk: mennyire rossz nézők nélkül játszani? Mi a szurkolókért futballozunk, ha az emberek nem tudnak megnézni minket, akkor nincs értelme az egésznek. Sem a Premier League-ben, sem a Bajnokok Ligájában, sem pedig a kupában nem játszanék nézők nélkül. Ha csak egy-két meccsről lenne szó, megérteném, de hosszabb távon nincs értelme. A végső szó azonban az UEFA-é, ha azt mondják, hogy zárt kapuk mögött kell játszanunk, akkor úgy lesz.”

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos legfrissebb sport vonatkoztatású hírekről itt tájékozódhat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik