Man. City: már orvosin van a Monaco klasszisa – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.26. 13:05
null
Bernardo Silva (jobbra) lehet a Manchester City első nyári igazolása (Fotó: AFP)
A goal.com értesülései szerint a Manchester City labdarúgócsapata hamarosan bejelentheti az AS Monaco középpályásának, Bernardo Silvának a szerződtetését.

 

A 12-szeres portugál válogatott futballista gépe csütörtök este szállt le Manchesterben, a mai nap folyamán pedig átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. Bár az átigazolási díjat egyelőre nem lehet tudni, becslések szerint a manchesteriek 50 millió euró körüli összeget fizetnek Bernardo Silváért, akit korábban a városi rivális Manchester Uniteddel és a Chelsea-vel is szóba hoztak.

A Manchester Citynél nagy átalakulás várható a nyár folyamán: Gaël Clichy, Pablo Zabaleta, Willy Caballero, Jesús Navas és Bacary Sagna biztosan máshol folytatja pályafutását, de mellettük további távozók is várhatóak. Ami az érkezőket illeti, hamarosan Kyle Walker ügyének a végére is pont kerülhet – az ő érkezését akár már pénteken bejelenthetik –, míg Bernardo Silva jelenlegi csapattársának, Benjamin Mendynek a megszerzésére szintén jó esély van.

A 22 esztendős Bernardo Silva 2014 óta futballozik a Monacónál. A mögöttünk hagyott szezonban 58 tétmérkőzésen szerepelt a hercegségbelieknél, ezeken 11 gólt szerzett és 12 gólpasszt adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik