Man. City: kritizálták Agüerót, amiért megfogta a női partjelző vállát – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.10.18. 13:09
null
Jogosan kritizálják Agüerót tettéért? (Fotó: Getty Images)
Mint ismeretes, a Manchester City 1–0-ra legyőzte az Arsenalt szombat este a Premier League 5. fordulójában. A mérkőzésen Sergio Agüero hozzáért Sian Massey-Ellis női partjelzőhöz, ez sokaknak nem tetszett. A kritikák ellenére Pep Guardiola menedzser kiállt az argentin világsztár mellett.

Angliában sokan felháborodtak, amikor Sergio Agüero rátette a kezét Massey-Ellis vállára, miután a hölgy az Arsenal javára ítélt meg egy bedobást az első félidőben.

Annak ellenére, hogy a közösségi médiában többen kritizálták a 32 esztendős klasszis támadót, a Manchester City menedzsere, Pep Guardiola megvédte játékosát.

„Ugyan már, emberek… Sergio a legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam. Ha problémát akartok találni, akkor azt más szituációban keressétek, ne ebben!” – mondta Pep Guardiola.

AZ ESET VIDEÓN

A Sky Sports szakértője és Agüero egykori csapattársa, Micah Richards is megszólalt az ügyben.

„Tiszteletben kell tartani a játékvezetőket. Azt gondolom, hogy a hölgy remekül kezelte a szituációt, Agüero pedig mostantól majd megtanulja, ilyet manapság nem szabad csinálni. Nem nézett ki jól az eset, ezt neki is tudnia kellett volna” – nyilatkozta a City egykori jobbhátvédje.

Rosena Allin-Khan, az Egyesült Királyság parlamentjének tagja még kritikusabban fogalmazott a hivatalos Twitter-oldalán: „Mit képzel Agüero, mégis ki ő? Teljesen elfogadhatatlan, amit csinált.”

Habár a 35 éves Massey-Ellis nem fogadta túl kedvesen Agüero cselekedetét – rögtön eltolta a karját – mégsem döntött úgy, hogy felhívja Chris Kavanagh bíró figyelmét az esetre. A Man. City csatára minden bizonnyal nem kap büntetést az FA-től.

ANGOL PREMIER LEAGUE
5. FORDULÓ
MANCHESTER CITY–ARSENAL 1–0 (1–0)
Manchester
, Etihad Stadion. Vezette: Kavanagh.
Man. City: Ederson – K. Walker, Rúben Dias, Aké – Rodri – Mahrez, Cancelo, Bernardo Silva, Foden (Fernandinho, 89.) – Agüero (Gündogan, 65.), Sterling. Menedzser: Pep Guardiola.
Arsenal: Leno – Gabriel, David Luiz, Tierney – Bellerín, Ceballos, G. Xhaka (Thomas Partey, 83.), Saka – Willian (Lacazette, 69.), Aubameyang, Pépé (Nketiah, 83.). Menedzser: Mikel Arteta.
Gólszerző: Sterling (23.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik