Man. City: ennél árulkodóbb jele nem lesz, Sané tényleg a Bayerné lehet!

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.04.15. 09:14
null
Leroy Sané Bajnokok Ligáját akar nyerni (Fotó: AFP)
Új menedzsere szerint továbbra is elképzelhető, hogy Leroy Sané a Bayern München labdarúgócsapatához szerződik... Sőt!

 

Damir Smoljan úgy fogalmazott, hogy Németországban a Bayern az egyetlen klub, amelyben a 24 éves német válogatott támadó el tudja képzelni karrierje folytatását.

„Itt látja a lehetőségét annak, hogy a nagy célját, vagyis hogy Bajnokok Ligáját nyerjen, elérje” – mondta a menedzser a Sport Bildnek. A kijelentés azért is árulkodó, mert az UEFA szankciói miatt jelen állás szerint a City a következő két évadban nem indulhat el az európai kupaporondon, avagy Sanénak Manchesterben épp nincs esélye nagy célja beteljesítésére…

A menedzser egyben cáfolta a Kicker korábbi értesülését, miszerint a bajor sztárcsapatnál a „jelenlegi tendencia” egyértelműen a Manchester City szélsőjének érkezése ellen szól nem megfelelő mentalitása miatt.

„Elképesztőnek tartom, hogy emberek Sané viselkedésével foglalkoznak, ráadásul a vádaknak semmi alapjuk sincs. Biztos vagyok benne, hogy a Bayernnél ebből nem csinálnak kérdést” – mondta Smoljan.

A Bayern tavaly nyáron szerette volna átigazolni az akkor csúcsformában lévő Sanét, akiért a Manchester City sajtóhírek szerint 150 millió eurót kért. Az üzlet azonban nem jött létre, mert a játékos súlyosan megsérült és több hónapot ki kellett hagynia, csak idén januárban állt újra edzésbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik