Man. City: a Juventus elől szerezhetik meg a Benfica felfedezettjét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.06. 15:13
null
Joao Félix a Manchester Citynél köthet ki (Fotó: AFP)
A Manchester Cityben köthet ki a Benfica 120 millió eurós kivásárlási árú támadója, Joao Félix – írja a portugál Record című lap, amely úgy tudja, Txiki Begiristain, a klub sportigazgatója személyesen találkozott a futballista szüleivel, hogy meggyőzze őket, a City a legjobb választás fiuk számára.

 

Korábban a Juventust emlegették mint Joao Félix karrierjének legvalószínűbb következő állomását. A pletyka alapját a 19 éves támadót is menedzselő Jorge Mendes és a torinói együttes jó viszonya szolgáltatta – tavaly Cristiano Ronaldo klubváltásánál bábáskodott a szakember.

Csakhogy a jelek szerint a Juventus továbbra sem hajlandó kifizetni a Félix portugáliai szerződésében álló 120 millió eurós kivásárlási záradékot. Ezt pedig a Manchester City kihasználná…

Angol források azzal egészítik ki az információt, Félix érkezése esetén a több játéklehetőségre vágyó Gabriel Jesus távozhat Manchesterből. Sőt, a Daily Mail még tovább megy, szerintük a 22 éves brazil csatár eladása egyenesen előfeltétele Joao Félix megszerzésének.

A portugál támadó 41 tétmeccsen 18 gólnál és 11 gólpassznál jár a jelenlegi idényben.

A Joao Félixről írt portrénk itt olvasható!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik