Man. City: alapember távozik, 45 millióért pótolják a Realból?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.20. 23:02
null
Isco megy, Verratti vagy Pogba jön? (Fotó: Reuters)
Spanyol sajtóértesülések szerint a Manchester City labdarúgócsapata a nyári átigazolási időszakban egy 45 millió eurós ajánlatot készül tenni a Real Madrid spanyol irányítójáért, Iscóért.

Egyre valószínűbbnek tűnik, a nyáron vérfrissítés várható a Manchester Citynél. Mint arról a BBC elemzése segítségével beszámoltunk, a következő átigazolási időszakban több alapemberétől is megválhat a botladozó manchesteri alakulat.

Többek között Yaya Touré, Samir Nasri és Edin Dzeko is távozhat a fiatalítani készülő klubtól, amely az As értesülései szerint David Silvát is elengedi.

A távozók mellett természetesen már az érkezőkről is cikkeznek a lapok, a spanyolok úgy tudják, a kiszemeltek listájának elején pedig egy Real Madrid-játékos áll, Isco.

A spanyol középpályás Carlo Ancelotti irányítása alatt tündököl Madridban, és a blancók alapemberévé vált, így nem lesz könnyű megszerezni. Tudják ezt persze a kékek is, akik azonban úgy gondolják, egy jelentős összeggel, nevezetesen 45 millió euróval el tudják csábítani Iscót.

A Real Madridnál ritkán jelentkeznek anyagi gondok, ám egy ekkor pénzköteg vélhetően elgondolkodtatná a királyiakat, akik az As értesülései szerint az átigazolási díjat Marco Verrati vagy Paul Pogba megszerzésére használhatnák fel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik