Man. City: Adebayor sztrájkkal akarja elérni, hogy emberszámba vegyék

Vágólapra másolva!
2011.07.12. 13:38
Emmanuel Adebayor nem vett részt az angol labdarúgó-bajnokság legutóbbi bronzérmese, a Manchester City hétfői edzésén, így tiltakozván a klub vele szembeni bánásmódja ellen.

Mint arról beszámoltunk, a togói támadó nem utazhatott el társaival a City amerikai edzőtáborába. Adebayor akkor keresetlen szavakkal illette a döntést és nyilvánosságra hozatalának módját – újabb fejlemény, hogy a játékos nem jelent meg a neki előírt időpontban a klub carringtoni edzőközpontjában.Mint arról beszámoltunk, a togói támadó nem utazhatott el társaival a City amerikai edzőtáborába. Adebayor akkor keresetlen szavakkal illette a döntést és nyilvánosságra hozatalának módját – újabb fejlemény, hogy a játékos nem jelent meg a neki előírt időpontban a klub carringtoni edzőközpontjában.

Lapinformációk szerint elképzelhető, hogy sztrájkkal felérő tettéért kétheti fizetésének megfelelő (mintegy 330 ezer fontos) büntetésben részesül.

Adeyabor a legutóbbi szezont a Real Madridnál fejezte be, de a „királyiak" nem vásárolták meg végleg, így visszatért a Cityhez, amely azonban – mivel feltett szándéka, hogy eladja – nem vonta be őt az érdemi felkészülésbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik