Man. City: A legjobbak? Guardiola szerint a Real nincs ott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.28. 11:27
Annak ellenére, hogy a Real Madrid történelmet írva sorozatban háromszor is megnyerte a Bajnokok Ligáját, Pep Guardiola szerint a madridiak nincsenek ott a legjobb csapatok közt az elmúlt évtizedben…

A Manchester City mestere azután beszélt az újságírókkal, hogy csapata 5–0-ra legyőzte a Burnleyt az FA-kupában. Az egész onnan indult, hogy megkérdezték a spanyoltól, a manchesteriek képesek lehetnek-e a bajnokságot és az FA-kupát is behúzni. hogy csapata 5–0-ra legyőzte a Burnleyt az FA-kupában. Az egész onnan indult, hogy megkérdezték a spanyoltól, a manchesteriek képesek lehetnek-e a bajnokságot és az FA-kupát is behúzni.

Guardiola erre érdekes választ adott.

Guardiola szerint a Real Madrid nincs ott a legjobbak közt (Fotó: AFP)
Guardiola szerint a Real Madrid nincs ott a legjobbak közt (Fotó: AFP)

„A legnagyobb csapatok mondhatják csak el magukról, hogy képesek a bajnokságot és a kupákat is megnyerni. Melyek a legjobb csapatok az elmúlt tíz évben? A Juventus, a Bayern München és az FC Barcelona. Hogy miért mondom ezt? Mert ezek a klubok képesek minden idényben harcba szállni a liga- és a kupagyőzelmekért is!” – idézi a goal.com Guardiolát.

A City hátránya a Premier League-ben négy pont az éllovas Liverpool FC mögött, míg az FA-kupában a nyolcaddöntőt várja a csapat. A Ligakupában a Chelsea-vel csap össze február 24-én a serlegért.

A Bajnokok Ligájában a manchesteriek a Schalkéval csapnak össze (először február 20-án) a legjobb 16 között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik