Man. City: 32 millió font a Porto francia védőjéért?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.04. 13:11
Angol sajtóhírek szerint a Premier League rajtja előtt a címvédő Manchester City – az első fordulóban augusztus 17-én a Newcastle United vendégeként lép pályára – utolsó rohamra indul a Porto francia válogatott labdarúgójáért, Eliaquim Mangaláért, akiért 32 millió fontot (37.5 millió euró) sem sajnál.

A már 23 évesen is kellő nemzetközi rutinnal bíró középhátvéd ideális párja lehet Vincent Kompanynak, és egybehangzó szakmai vélemény szerint a City hiányzó láncszeme. Vele minden fronton a végső győzelemre is esélyesként vághat neki a szezonnak a manchesteri gárda.

Kompany mellett további, vb-t megjáró játékosok (Fernandinho, az új igazolás, Bacary Sagna, valamint az argentin trió, Sergio Agüero, Pablo Zabaleta és Martin Demichelis) csatlakoztak a kerethez, a New Yorkból kölcsönkapott Frank Lampardot szerdára várják. Manuel Pellegrini menedzser szerint a kéthetes amerikai turné során sokat utaztak, így játékosai fáradtak. A szakember csapatát még nem érzi késznek a rajtra, hiszen nem a teljes kerettel dolgozhatott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik