Liverpool: Szalah és Alisson is azt tanácsolta a védőnek, hogy távozzon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.18. 14:40
Pénteken jelentette be a Liverpool és a Cagliari Ragnar Klavan átigazolását. Az észt védő ezt követően elárulta, kikre hallgatott, amikor úgy döntött, hogy Olaszországban folytatja a pályafutását.

Mint azt sejteni lehetett, Ragnar Klavan aláírt a Cagliarihoz a nyári átigazolási időszak utolsó napján. A 124-szeres észt válogatott játékos 2 millió euróért érkezett a Pooltól, és 2020-ig kötelezte el magát új klubjával.Ragnar Klavan aláírt a Cagliarihoz a nyári átigazolási időszak utolsó napján. A 124-szeres észt válogatott játékos 2 millió euróért érkezett a Pooltól, és 2020-ig kötelezte el magát új klubjával.

A távozás kapcsán Klavan elárulta, hogy többen is azt tanácsolták az immár volt csapattársai közül, hogy érdemes lenne Olaszországba igazolnia, többek között Mohamed Szalah és Alisson, akik így igencsak segítettek meghozni ezt a fontos döntést.

„Sok csapattól és több országból kaptam ajánlatot, de a Cagliari akart igazán engem – beszélt az átigazolásról a védő. – Darijo Srna tanácsolta nekem, hogy igazoljak ide, miután Dejan Lovrenen keresztül beszéltem vele. Mások, mint Alisson, Szalah és Lucas Leiva, szintén nagyon pozitívan beszéltek a Serie A-ról.”

Klavan nagy célokkal érkezett a Cagliarihoz. Izgatottan várja, hogy elkezdődjön az új szezon, s ő munkába állhasson.

„Biztos vagyok benne, hogy nagy dolgokat teszünk itt, és nagyon izgatott vagyok. A város nagyszerű, ahogy a rajongók is, alig várom, hogy elkezdhessem a munkát” – mondta Klavan.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik