Liverpool: Rodgers szerint még mindig komolytalan az Arsenal ajánlata

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.25. 16:15
Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere szerint az Arsenal Luis Suárezért tett legutóbbi, megemelt ajánlata még mindig köszönő viszonyban sincs a játékos valós értékével.

„Ha az Arsenal le akarja igazolni a játékost, akkor meg kell fizetniük az árát. Volt egy korábbi ajánlat 35 millió fontról, majd a legutóbbi már 40 millióról szólt, de ez még mindig meg sem közelíti a játékos értékét. Ez mindig kettős, a játékos menni akar, de aztán valakinek meg kell fizetnie az árát" – mondta Rodgers a Liverpool Echónak.

Mint ismert, a Liverpool már kétszer is visszadobta az Arsenal ajánlatát, pedig a legutóbbi – 40 millió fontos – kísérlet már klubrekordot jelentett volna. A megkörnyékezés viszont teljesített egy, a Suárez szerződésébe foglalt pontot, miszerint a csatár tudomására kellett hozni a megkeresést, és engedélyt kellett neki adni a személyes egyeztetések megkezdésére.

Ez ugyanakkor még nem jelenti azt, hogy Suárez távozik is Liverpoolból (akkor sem, ha szeretne). A Pool több mint ötvenmillió fontra tartja az uruguayi légióst, és nem hajlandó elengedni, amíg az Arsenal legalább ezt az árat meg nem adja. Rodgers szerint Suáreznek szem előtt kell tartania, hogy a szurkolók mindig támogatták:

„Páratlan támogatást kapott a szurkolóktól és a város lakóitól abban az időszakban, amikor különböző okok miatt nem tudott pályára lépni. Az emberek úgy bántak vele, mintha a fiuk lenne. Bármi is történik az elkövetkező években, ezt nem szabad elfelejtenie" – tette hozzá a Liverpool menedzsere.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik