Liverpool: nagylelkű volt a kis szurkoló, meglett a jutalma

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.10. 12:25
null
Alfie Radford önzetlen volt, meg is kapta a jutalmát (Fotó: Twitter/Tom Radford; AFP)
Nagyszerű sztori látott napvilágot egy Liverpool-szurkoló kisfiúról, Alfie Radfordról. A fiatalember egy nap úgy döntött, hogy összes zsebpénzét felajánlja egy olyan szervezetnek, amely ételt oszt a rászorulóknak. Alfie ezzel lefutottnak érezte a történetet, ám volt még egy fordulat… 

 

A Pool egyik játékosa, Andrew Robertson ugyanis amint értesült az esetről, egy levelet és egy aláírt Roberto Firmino-mezt küldött a fiúnak.

"Kedves Alfie,

Andy Robertson vagyok a Liverpooltól. Láttam a Twitteren, hogy valami nagyon különlegeset tettél tegnap este.”

„Valamikor én is voltam olyan fiatal, mint most te, emlékszem, mennyire fontos volt a zsebpénz, és tudom, száz másféle dologra költhetted volna.”

„Az, hogy te ezt feladtad azokért az emberekért, akik nehéz helyzetben vannak és segítségre van szükségük, csodálatos. Hadd mondjam azt, hogy ezzel példát mutatsz mindenkinek abban, hogy másokkal törődni igenis fontos és egyben nagyon liverpooli dolog! Nekem is fontosak ezek ezek az ételosztóhelyek, és az, amit tettél, sokáig megmarad bennem.”

„De a levél lényege: nagyszerű dolgot tettél másokért, és semmit sem vártál cserébe. Éppen ezért azt szeretném, hogy ne maradj jutalom nélkül.”

„Megszereztem Roberto Firmino egyik mezét ebből a szezonból, és megkértem, hogy írja alá neked, köszönetképpen azért, amit az ételosztóhelyért tettél. Mert legyünk őszinték Alfie, senki sem akarja egy balhátvéd mezét, ezért adom Bobbyét (Firminóét). Remélem, ez neked is oké.”

„A srácoknak is beszélni fogok arról, amit tettél. Büszkévé tetted a Liverpoolt, Alfie!”




 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik