Liverpool: Las Vegasban vagyunk? – Klopp kiakadt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.20. 14:21
Jürgen Klopp, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool menedzsere nem vette jó néven, amikor szerdán a klub egyik átigazolási célpontjáról kérdezték.

Mint ismert, Naby Keitáért egy 75 millió eurós ajánlatot utasított el a német RB Leipzig – noha a lipcseiek tulajdonosa nem fedte fel, mely csapattól jött a megkeresés, egybehangzó sajtóértesülések szerint a Liverpool vinné ennyiért a guineai középpályást.75 millió eurós ajánlatot utasított el a német RB Leipzig – noha a lipcseiek tulajdonosa nem fedte fel, mely csapattól jött a megkeresés, egybehangzó sajtóértesülések szerint a Liverpool vinné ennyiért a guineai középpályást.

Jürgen Kloppot, a Liverpool menedzserét a gárda hongkongi,Crystal Palace elleni Premier League Ázsia-kupa-összecsapása (2–0) után faggatták az újságírók Keitáról, Klopp pedig kiakadt.

„Mit tudsz te? Hogy 75 millió fontos ajánlatot utasítottak vissza? Las Vegasban vagyunk? Elmondtam már, nem kommentálom, nem akarok erről beszélni. Nem, nem Vegasban vagyunk. Mi is van itt a túloldalon? Igen, Makaó. És netán ott vagyunk? Nem, nem is Makaóban vagyunk.”

„Soha többé nem mondok semmit olyan játékosról, aki nem írt alá vagy nem távozott. Majd ha valamelyik ezek közül megtörténik, azonnal elmondom.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik