Liverpool: Klopp Szoboszlait, Nerest és Olmót figyeli – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.10.05. 09:32
null
Szoboszlai Dominik már a Liverpoolnál is képben van (Fotó: Szabó Miklós)
A Liverpool Echo szerint Szoboszlai Dominik bekerült Jürgen Klopp kiszemeltjei közé. A liverpooli lap úgy tudja, a Bajnokok Ligája címvédőjének német menedzsere további két fiatalt figyeltet: Dani Olmót a Dinamo Zagrebből és David Nerest az Ajaxból.

A lap szerint noha kedden a Salzburg elleni 4–3-as Liverpool-győzelem során Hvang Hi Csan, Minamino Takumi és Erling Braut Haaland osztozott az osztrákok góljain, Szoboszlai Dominik a Pool stábjának kiszemeltje.

A lap azonban megjegyzi, Szoboszlainak belátható időn belül nagyon nehéz lenne beverekednie magát a Pool középpályássorába, ha szerződtetnék is, inkább „egy hosszú távú projekt része” lenne.

A spanyol Dani Olmo Szoboszlaihoz hasonlóan Európa-szerte nagy klubok kiszemeltje, a Liverpool Echo nem sok esélyt lát arra, hogy Klopp belemenjen egy licitbe érte, miközben Naby Keita és Alex Oxlade-Chamberlain is a keretének tagja.

A 22 éves David Nerest Klopp holland sajtóhírek szerint megfigyeltette a Valencia–Ajax BL-meccsen, de a brazil csatár csak tíz percet játszott. A liverpooli lap szerint Neres nagyon is beleillene a Pool játékrendszerébe, de gondot jelenthet, hogy nemrég hosszabbította meg amszterdami szerződését 2023-ig.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik