Pool: Klopp árgus szemmel figyeli az átigazolási piacot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.25. 11:14
null
Klopp átgondolná az átigazolási stratégiát (Fotó: AFP)
Amennyiben a helyzet úgy kívánja meg, januárban igazol új játékost a Liverpool labdarúgócsapata, erősítette meg Jürgen Klopp, a Premier League listavezetőjének menedzsere.

 

A Liverpool 18 forduló után négypontos előnnyel vezeti az angol bajnokságot, legutóbb pénteken a Wolverhampton Wanderers otthonában győzött 2–0-ra, a nagy rivális, címvédő Manchester City viszont botlott, és 3–2-re kikapott otthon a Crystal Palace-tól.

Klopp szerint elképzelhető, ahhoz, hogy csapata több fronton is helytálljon, frissítésre lesz szükség. Jelenleg két védője, Joel Matip és Joe Gomez is sérült, és ugyan Trent Alexander-Arnold, valamint Naby Keita visszatérhet a szerdai, Newcastle United elleni bajnokin, Klopp úgy véli, az erőnléti problémák miatt át kell gondolnia az átigazolási stratégiát.

„Nagyon elégedett vagyok azzal, amit eddig elértünk, de az ajtót mindig nyitva kell tartanunk arra az esetre, ha történne valami. Rengeteg mérkőzés vár még ránk, fontos, hogy alkalomadtán tudjunk reagálni a történésekre. Ezért figyeljük a piacot” – mondta a német szakember.

ANGOL PREMIER LEAGUE
19. FORDULÓ (DECEMBER 26., SZERDA)
13.30:
Fulham–Wolverhampton Wanderers (Tv: Spíler1)
16.00:
Burnley–Everton
16.00: Crystal Palace–Cardiff City
16.00: Leicester City–Manchester City
16.00: Liverpool–Newcastle United
16.00: Manchester United–Huddersfield Town (Tv: Spíler1)
16.00: Tottenham Hotspur–AFC Bournemouth
18.15: Brighton & Hove Albion–Arsenal (Tv: Spíler1)
20.30: Watford–Chelsea (Tv: Spíler1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik