Liverpool: Klopp elmondta, már tudja, mikor távozik!

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.07.13. 09:26
Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának német mestere az swr.de oldalnak adott exkluzív interjút, melyben többek közt a jövőjéről is beszélt.

„Még fel sem fogtuk igazán, hogy bajnokok vagyunk…” – kezdte Jürgen Klopp, aki elárulta, akármi is történik, arról gondoskodik, hogy megünnepeljék Liverpoolban a régóta várt bajnoki címet.„Még fel sem fogtuk igazán, hogy bajnokok vagyunk…” – kezdte Jürgen Klopp, aki elárulta, akármi is történik, arról gondoskodik, hogy megünnepeljék Liverpoolban a régóta várt bajnoki címet.

„A trófea megszerzése óta a csapat szinte háromnaponta játszik, ráadásul a koronavírus-járvány miatt nem is volt igazán lehetőségünk ünnepelni. Tudom, furcsa lesz, hogy hónapokkal a bajnokság vége után fogunk bulizni egy igazán nagyot, de gondoskodunk róla, hogy cserébe valami olyat csináljunk, amire még sosem volt példa” – tette hozzá a német mester, aki a jövőjéről is beszélt.

Jürgen Klopp már elkészítette az ötéves tervét (Fotó: AFP)
Jürgen Klopp már elkészítette az ötéves tervét (Fotó: AFP)

„Ha visszavonulok, biztos, hogy visszatérek Németországba, nagy valószínűséggel Mainzba. Most azt tervezem, ha nem jön közbe semmi, még négy évig, 2024-ig maradok a Liverpoolnál, utána mindenképp szeretnék egy év szünetet, amikor végre azt csinálhatok, amit csak szeretnék. Utána? Meglátjuk! Talán újra egy klubcsapat jön, de az is lehet, hogy egy válogatott irányítását veszem át! Persze a világ rengeteget változhat öt év alatt” – mondta a liverpooliak mestere.

„Hogy most mit várok a legjobban? Hogy visszatérhessek Németországba, és végre újra meglátogathassam a kedvenc éttermemet!” – zárta a beszélgetést Klopp.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik