Liverpool: Jürgen Klopp aggódik klasszisa fittsége miatt

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2019.07.18. 09:14
null
Sadio Mané a hosszú idény befejezéseként döntőig menetelt a válogatottal (Fotó: AFP)
Míg a Liverpoolnál már az új idényre készülnek, Sadio Mané számára az előző sem fejeződött be: a szenegáli támadó pénteken az Afrikai Nemzetek Kupája fináléjában lesz érdekelt, és mivel Mané klubcsapatában 50 tétmeccsen lépett pályára, Jürgen Klopp aggódik, hogy játékosa nem lesz eléggé kipihent az augusztusi rajtra.

 

A Pool augusztus 4-én, a Manchester City elleni Community Shield-mérkőzéssel nyitja meg az új szezont, majd öt nappal később már a bajnokságban fogadja a Norwich Cityt – de vajon Manéval a fedélzeten?

„Meg kell várnunk a döntőt, és megnézni, hogyan érzi magát utána. Nagyon nehéz lesz, a City elleni meccsünk előtt tizenhat nappal ér véget számára az előző idény. Még nem hoztuk meg a döntést” – mondta Jürgen Klopp.

Jó hír ugyanakkor, hogy a Copa Américán résztvevő Roberto Firmino és Alisson, valamint a Manéhoz hasonlóan szintén az ANK-n szereplő Mohamed Szalah még júliusban csatlakozik a Franciaországban edzőtáborozó gárdához, s nekik jó esélyük van a játékra a Manchester City ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik