Liverpool: Ha nem lesz megfelelő időpont… – Klopp bojkottal fenyeget

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.10.31. 09:34
null
Klopp bojkottal fenyeget (Fotó: AFP)
Jürgen Klopp, a Liverpool FC menedzsere figyelmeztette a szervezőket: amennyiben a szervezet nem talál megfelelő időpontot, akkor a gárda nem lép pályára a Ligakupa negyeddöntőjében.

 

Mint megírtuk, az angol labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjében rendkívül szórakoztató, emlékezetes mérkőzést játszott az Anfielden a Liverpool és az Arsenal: a hazaiak a 94. percben mentették Divock Origi góljával 5–5-re a találkozót, majd 5–4-re megnyerték a tizenegyespárbajt, így bejutottak a legjobb nyolc közé.

A negyeddöntőnek viszont még nincs meg a hivatalos időpontja, ami Jürgen Kloppot, a Pool menedzserét aggasztja. A szakember ugyanis kezdi túlságosan megterhelőnek találni csapata menetrendjét, ezért az Arsenal elleni továbbjutás után gyorsan figyelmeztette az EFL szervezőit, hogy körültekintően járjanak el, amikor kijelölik a következő kör beosztását.

Klopp jelzésének az az apropója, hogy a szervezők a hírek szerint december 16-ra tennék a negyeddöntőket, de a Liverpool két nappal később, december 18-án már a katari klubvilágbajnokság elődöntőjére hivatalos.

„Ha nem találnak ideális időpontot a meccsre – és nem december huszonnegyedike hajnalra gondolok –, akkor a Liverpool nem fog játszani. Ha pedig nem lesz megfelelő a menetrend, és mi nem lépünk pályára, akkor vagy az ellenfelünk jut tovább, vagy alapból játsszon az Arsenal. Úgy értem, szerintem egyébként is sok szurkoló reménykedett benne, hogy az »ágyúsok« mennek tovább ellenünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik