Liverpool: Ha Mourinhónak igaza van, sz.r az élet… – Klopp

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.15. 18:16
Mint beszámoltunk róla, José Mourinho, a Manchester United portugál mestere nemrég beleszállt kollégájába, a Liverpoolt irányító Jürgen Kloppba, finoman célozva arra, hogy a német nem végzi túl jól a munkáját, mivel nem nyert még egyetlen trófeát sem csapatával. A Pool menedzsere most reagált.

„Szerintem számítanak a trófeák, főleg, ha megvan a potenciál a csapatodban, hogy trófeákért harcolj, és főleg ha kimondod, hogy a célod egy kupa megnyerése, ami szerintem nem mindig okos dolog. Nem olvasok sokat, de szerintem Jürgen már kijelentette, hogy a bajnokság megnyerése a cél” – mondta Mourinho korábban.„Szerintem számítanak a trófeák, főleg, ha megvan a potenciál a csapatodban, hogy trófeákért harcolj, és főleg ha kimondod, hogy a célod egy kupa megnyerése, ami szerintem nem mindig okos dolog. Nem olvasok sokat, de szerintem Jürgen már kijelentette, hogy a bajnokság megnyerése a cél” – mondta Mourinho korábban.

Klopp szerint azonban a futball és az élet nem ilyen egyszerű…

Klopp nem ért egyet Mourinhóval… (fotó: AFP)
Klopp nem ért egyet Mourinhóval… (fotó: AFP)

„Szóval nyernem kell? Muszáj trófeákat nyernem? Elismerem, az emberek a serlegekre emlékeznek, de nekem az a munkám, hogy az adott körülmények között kihozzam a legtöbbet a csapatomból. Én ebben hiszek” – mondta Klopp a Liverpool sajtótájékoztatóján a Liverpool Echo beszámolója szerint.

„Nem tudok változtatni azon, ha az emberek az előző idényben mutatott teljesítményünket nem ismerik el csak azért, mert nem nyertük meg a Bajnokok Ligáját. Ettől függetlenül szerintem fantasztikus volt, amit a csapat mutatott a fináléhoz vezető úton. De ha tényleg úgy van, ahogy Mourinho mondja, és a munka minősége nem számít, csak az, ki a legjobb, akkor sz.r az élet…” – tette hozzá a szókimondó német mester.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik