Liverpool: Coutinho távozna, kemény lépésre szánta el magát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.16. 18:05
null
Coutinho gólt ünnepel Liverpool-mezben – de látunk-e még ilyet a jövőben? (Fotó: AFP)
Mint ismert, Philippe Coutinhót, a Liverpool labdarúgócsapatának játékosát szemelte ki a Barcelona a PSG-hez távozó Neymar pótlására, és annak ellenére, hogy a brazil támadó is hajlik a klubváltásra, az angol együttesnél hallani sem akarnak az átigazolásról. A helyzet pedig egyre jobban bonyolódik: sajtóhírek szerint Coutinho közölte Jürgen Klopp menedzserrel, hogy többet nem akarja magára húzni a „vörösök” mezét.

 

A spanyol Mundo Deportivo cikke szerint Coutinho közölte Klopp-pal, hogy miután a Liverpool vezetősége visszautasította a Barcelona ajánlatait, többet nem hajlandó pályára lépni az angol csapatban – még akkor sem, ha így ki kell majd hagynia a 2018-as oroszországi világbajnokságot.

A spanyol lap azt írta: a 25 éves játékos nem akarja elszalasztani a lehetőséget, hogy csatlakozzon a Barcelonához, így minden eszközt bevet, hogy a Pool elengedje.

Mint beszámoltunk róla, a Barca korábban két ajánlatot tett a brazil klasszisért, ezeket azonban az angol együttes elutasította, majd hivatalos közleményben jelezte, hogy semmilyen körülmények között sem válik meg Coutinhótól. A közleményre válaszul a támadó hivatalos távozási kérelmet adott be, így próbálva nyomást gyakorolni a liverpooli klubvezetésre.

A BBC beszámolója szerint a katalánok másodjára egy 85 + 15 millió eurós szerződést tettek le az asztalra a válogatott támadóért, aki 2013-ban alig tízmillió euróért igazolt a Liverpoolhoz az olasz Internazionalétól.

Coutinho – hivatalosan hátsérülés miatt – nem volt tagja a Liverpool keretének kedd este a Hoffenheim elleni BL-selejtezőn, melyet az angolok idegenben 2–1-re megnyertek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik