Liverpool: Coutinho egyelőre nem tudja, hogyan alakul a jövője

Vágólapra másolva!
2017.12.07. 18:28
null
Philippe Coutinho jövője továbbra is kérdéses a Liverpoolnál (Fotó: AFP)
Philippe Coutinho, a Liverpool labdarúgócsapatának brazil válogatott futballistája elismerte, hogy a nyáron szívesen szerződtette volna a Barcelona, ám az átigazolási időszak lezárulása óta minden erejével a „vörösökre” koncentrál, különösen, mivel nem tudja, hogy miként alakul a jövője.

 

Mint ismert, a Barcelona vezetőségének Coutinho volt az első számú célpontja a Paris Saint-Germainhez távozó Neymar pótlására, ám a Liverpool csak horribilis áron, 200 millió euróért engedte volna el a brazil sztárt. Ezt a katalánok nem akarták kifizetni, így Coutinho maradt az Anfielden.

„Nyáron valóban volt egy megkeresésem, amely semmiben nem különbözött egy átlagos munkaajánlattól. Érdekelt engem, de amióta kiderült, hogy maradok, hatalmas bizonyítási vággyal játszom.”

„Sok dolog történt a nyáron, ám én mindig is futballozni akartam, és a lehető legtöbbet kihozni magamból ott, ahol éppen játszom – ez nem változott. Most a Liverpoolnál vagyok, rengeteg meccsen kell bizonyítanunk, ehhez pedig jó teljesítménnyel szeretnék hozzájárulni. Mindig igyekszem a legjobbat kihozni magamból, amikor lehetőséget kapok, mivel tisztelem a mezt és a szurkolókat.”

Coutinho a jövőjével kapcsolatban nem adott egyértelmű választ.

„Nem tudom, mit tartogat számomra a jövő, sem azt, hogy lesz-e bármilyen ajánlat januárban. Hamarosan kiderül.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik