Liverpool: Bogdán visszatért, a szurkolók a nyakába varrják a vereséget

Vágólapra másolva!
2018.03.22. 12:09
null
Bogdán Ádám visszatérése nem sikerült túl jól (Fotó: AFP, archív)
A Liverpool 3–1-es vereséget szenvedett a Middlesbrough-tól az U23-as csapatok számára kiírt Premier League-kupa nyolcaddöntőjében, így búcsúzott a sorozattól. A Pool kapuját a hosszú kihagyás után visszatérő Bogdán Ádám védte, aminek a csapat szurkolói egyáltalán nem örültek…

A súlyos térdsérüléséből felépülő magyar kapus ebben a szezonban először állt a kapuban tétmérkőzésen, de a Middlesbrough elleni meccs nem úgy sikerült számára, ahogyan elképzelte. A helyi tudósítások szerint a hazaiaknál a triplázó Mitchell Curry már a 46 másodpercben betalált, majd – a Liverpool Echo beszámolója szerint – a 37. percben Bogdán nagy hibája után volt eredményes. A szünet után a Liverpool kapusának lábai között lőtt a kapuba. A Pool erejéből nem sokkal később Matty Virtue révén a szépítésre még futotta, többre nem.

A magyar kapuvédő 2016 novembere óta először védett hivatalos mérkőzésen, visszatérése a Pool drukkerei szerint finoman fogalmazva sem mondható sikeresnek. A véleményüket a Twitteren kifejtő szimpatizánsok egyike úgy véli, egy személyben Bogdán a felelős a Liverpool kieséséért, míg egy másik drukker nem érti, hogy a magyar kapus miért áll még mindig a klub alkalmazásában.

A hitc.com című honlap azt írja, nem csodálkoznának rajta, ha Loris Karius, Simon Mignolet és Danny Ward után a 19 éves lengyel Kamil Grabara is Bogdán elé kerülne a kapusok közti rangsorban.

A Liverpoolban szintén végigjátszotta a meccset a 14-szeres angol válogatott Nathaniel Clyne, aki hátsérülése miatt a jelenlegi idényben még egyszer sem szerepelt az első csapatban.

Bogdán Ádám csütörtöki Facebook-bejegyzése

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik