Liverpool: a klub értesítette a rendőrséget Szalah szabálysértéséről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.14. 07:44
null
Mohamed Szalah bajba kerülhet (Fotó: AFP)
Bejárta a közösségi médiát egy videó, amelyen Mohamed Szalah, a Liverpool egyiptomi támadója vezetés közben a mobiltelefonját használja. A klub értesítette a rendőrséget az előző szezonban a Premier League-ben gólkirályi címet szerző sztár kihágásáról.

A felvételen – ami minden bizonnyal a Liverpool West Ham United elleni 4–0-s diadala után készült – Szalah látható, amint autójával dugóban ül, s közben néhány drukker igyekszik aláírást kérni a közkedvelt futballistától. Szalah azonban többnyire telefonjával volt elfoglalva.

A Liverpool Echo a klub egyik szóvivőjére hivatkozva azt írja, a Liverpool – a játékossal való egyeztetés után – értesítette a rendőrséget az esetről. Ezt megerősíti, hogy a helyi hatóságok közleményben jelezték, valóban tudnak a felvételről, amelyen „egy labdarúgó mobiltelefonozik vezetés közben”.

MerPolCC on Twitter

ℹ️ We have been made aware of a video believed to show a footballer using a mobile phone whilst driving. This has been passed to the relevant department. Thanks for letting us know


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik