Liverpool: a „bajnerező” szurkolók trükkös lopásra készülnek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.15. 16:54
Sosem gondoltuk, hogy ez a mondat valaha internetet lát, de bizony le kell írni: Mario Balotelli a Liverpool labdarúgócsapatának Bajner Bálintja, a trollkodó angol drukkerek ugyanis a nem éppen szárnyaló olasz csatárt felhasználva trükkös lopásra készülnek.

Ipswichben nem véletlenül nem merték megkérdezni a szurkolókat arról, ki az éppen aktuális meccs embere, a lelkes magyarok segítségével a végeredmény mindig ugyanaz volt: az azóta már a Notts Countyhoz szerződő Bajner Bálint lett a legjobb akkor is, ha egyetlen percet sem töltött a pályán. Bajner Bálint lett a legjobb akkor is, ha egyetlen percet sem töltött a pályán.

Úgy tűnik, a magyar trollok trükkje Liverpoolig, Londonig és Manchesterig „vándorolt”…

Balo meggyőzte a riválisok drukkereit… (Fotó: Reuters)
Balo meggyőzte a riválisok drukkereit… (Fotó: Reuters)

A Twitteren és Redditen terjedő kampány segítségével az Arsenal és a Manchester United vicces kedvű drukkerei arra kérik a világot, szavazzanak Mario Balotellire a Liverpool által kiírt szavazáson, ahol a szezon legjobb futballistáját keresik.

Kampányt indítottak az MU és az Arsenal drukkerei (Fotó: Twitter)
Kampányt indítottak az MU és az Arsenal drukkerei (Fotó: Twitter)

A statisztikák nem segítik a balhés olaszt – Balotelli csupán 14 bajnokin lépett pályára a Pool mezében a 2014–2015-ös idényben, ezalatt egy gólt szerzett –, de a rivális drukkerek igen, így könnyen lehet, hogy ezzel el is dőlt a díj sorsa…

Teljes mértékben elhatárolódunk, szavazni pedig ITT lehet…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik