Liverpool: 100 millió fontot költhetnek – íme, a kiszemeltek!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.11. 14:04
null
Jürgen Klopp a nyáron 100 millió fontot költhet erősítésekre (Fotó: Action Images)
Angol lapértesülések szerint 100 millió font áll Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere rendelkezésére, hogy a nyári átigazolási időszakban megerősítse a csapat keretét. A német szakember kívánságlistáján a világklasszis mezőnyjátékosok mellett két kapus is szerepel.

 

A klub első számú kapusa, Simon Mignolet az év elején 2021-ig meghosszabbította a szerződését a Liverpoolnál, de Jürgen Klopp a hírek szerint továbbra sincs elragadtatva a teljesítményétől, ezért a nyáron két kapust is szerződtetne – ami minden bizonnyal kihatással lenne Bogdán Ádám jövőjére is.

A német szakvezető figyelmét két angol válogatott kapus, az egyaránt nagyon jó formában lévő Fraser Forster (Southampton) és Jack Butland (Stoke City) keltette fel.

Klopp a sztárjátékosok közül állítólag a Dortmund gólvágóját, Pierre-Emerick Aubameyangot és korábbi játékosát, a Bayern Münchennél mellőzött Mario Götzét nézte ki magának, de a hírek szerint Ignacio Camacho (Málaga), Lucas Moura (PSG) és Granit Xhaka (Mönchengladbach) is a kiszemeltek között szerepel.

„Azokra a játékosokra, akik azért nem szeretnének nálunk játszani, mert nem indulunk a Bajnokok Ligájában, vagy azért szeretnének jönni, mert indulunk, nincs szükségünk. Rengeteg futballista megszerezhető. Ha valakit nem tudunk meggyőzni, akkor nem erőltetjük, nem érdekel. Megtaláljuk az embereinket” – mondta Klopp.

A Liverpool jelenleg a Premier League 7. helyén áll, a következő mérkőzését március 20-án a Southampton otthonában vívja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik