Leicester: megerősítették, hogy a tulaj is a lezuhant gépen volt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.28. 23:43
A lezuhant gépen lévő öt ember közül egyik sem élte túl azt a helikopter-balesetet, amely szombat este történt. A Leicester City tulajdonosa mellett ketten a stábjából, a pilóta és egy eddig meg nem nevezett nő volt a helikopteren, amikor az becsapódott a klub parkolójába.

A Leicester City a West Hammel játszott a King Power Stadionban, és miután a találkozó 1–1-es döntetlennel zárult, Vichai Srivaddhanaprabha magángépe felszállt a stadionból. Néhány pillanattal később azonban lezuhant az aréna melletti parkolóba, s a földnek csapódva kigyulladt.A Leicester City a West Hammel játszott a King Power Stadionban, és miután a találkozó 1–1-es döntetlennel zárult, Vichai Srivaddhanaprabha magángépe felszállt a stadionból. Néhány pillanattal később azonban lezuhant az aréna melletti parkolóba, s a földnek csapódva kigyulladt.

Az elmúlt 24 órában több sajtóhír is megjelent az áldozatok számáról, személyéről. Ahogyan arra a Leicester-szurkolók már felkészültek, a klub vasárnap este bejelentette, hogy az öt utasból senki sem élte túl a balesetet – köztük a csapat tulajdonosa sem.

A Leicester hivatalos honlapján megjelent közleményből emellett csak annyi derül ki: a pilóta, ketten Srivaddhanaprabha stábjából, valamint egy nő vesztette még életét a balesetben.

Korábban arról lehetett olvasni, hogy a női áldozat a tulajdonos lánya lehet – ezt azóta több több sajtóorgánum is cáfolta. Biztosat azonban továbbra sem tudni róla – derült ki a BBC beszámolójából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik