Légiósok: Balogh Norbert a Hull Citynél készül

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.09.11. 13:50
null
Balogh Norbert (középen) hamarosan az angol másodosztályba szerződhet (Fotó: Koncz György, archív)
Brit lapok szerint az angol másodosztályban szereplő Hull Citynél edz Balogh Norbert, kétszeres válogatott támadó, akinek szerződését a nyáron az olasz élvonalban szereplő Palermo felbontotta, így ingyenesen leigazolható.

 

Egy helyi lap, a Hull Live újságírója, Philip Buckingham posztolta a Twitteren néhány órája, hogy a Hull City hivatalosan is megerősítette: Balogh Norbert az angol másodosztályban szereplő csapattal készül.


A Hull Live beszámolója szerint Balogh a „tigrisekkel” készült, s kiemelik, hogy a szélsőként is bevethető, 197 centi magas támadó ingyen érkezhet hozzájuk, ha teljesítménye elnyeri Grant McCann vezetőedző tetszését.

Baloghról továbbá megemlítik még, hogy két alkalommal szerepelt a magyar válogatottban: 2017-ben pályára lépett Oroszország és Andorra ellen, ám gólt nem szerzett.

A Hull Citynek mindenképpen szüksége lenne egy csatárra, mivel a múlt héten kölcsönadta Nouha Dickót a holland Vitesse-nek, ám miután az átigazolási időszak már véget ért, ezért csak ingyenesen megszerezhető játékosok közül válogathat.

Mint ismert, Balogh a legutóbbi idényben a Palermo kölcsönjátékosaként a ciprusi APOEL-ben futballozott, majd olasz klubja tönkrement, kizárták a másodosztályból, és ő szabadon igazolhatóvá vált.

Az elmúlt hetekben a 23 éves játékos kapcsán leginkább azt lehetett hallani, hogy a Legia Warszawa és a Mol Fehérvár FC közül valamelyiknél folytathatja pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik